Měla jsem kočku

Měla jsem kočku

Anotace: Vzpomínky na ztracenou kočku

Hladím kočku
Prsty se mi boří v její srsti
A venku vidím padat vločku
Svírám jí v hrsti

Kočičí oči jako smaragdy se třpytí
Skrývá se v nich tajemství,touha
Packy voní jim jako luční kvítí
Jen na jedné je šmouha

Jen ohlédnu se a je pryč
Ta vrnící kočka
Je spíš dál než blíž
A na mě nepočká

Zbyl tu jen její dech
Její vůně
Jsem na moři a ona je břeh
Já jsem strom , ona je tůně

Ale i dnes vzpomínám
Na doby kdy jsem měla kočku
Den kdy se ztratila proklínám
A svírám v ruce vločku.
Autor mattoni.uz.neni, 24.12.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí