Nemám ráda Vánoce

Nemám ráda Vánoce

Anotace: Tuhle kravinu sem ted vymyslela :D

Nemám ráda Vánoce,
nejhorší období v roce
je mi úzko
když jsou Vánoce blízko

Falešné úsměvy
to celé přežily
sníh už není co býval
ztratil tajemství co skrýval

A tak těším se na rok nový
těším se,co zajímavého mi poví
jestli zazpívá písničku
blízkou mému srdíčku
Autor mattoni.uz.neni, 24.12.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tím novým rokem se necháme překvapit, když má v sobě sedmičku

24.12.2006 17:07:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí