Proč bolest se táhne srdcem mým

Proč bolest se táhne srdcem mým

Anotace: Výpověď celého mého srdce.....

Proč bolest se táhne srdcem mým,
Když pohlédnu Ti do očí?
Předstírám chabě lásku zpod skrčeným obočím
A síla bolesti jež provází nás žalem
My dva spolu, lásko, nikdy nemůžem jít rájem…
Naše srdce jiná jsou a jiná zůstanou,
Ubližování a žal a slzy zůstanou
A v našich očích jednoho dne objeví se lhostejnost
Ty skrytý smutek a já zřejmý,
Nedůvěra, poddajnost…
Náš osud bude svázaný jen díky naší slabosti
A naše srdce schvácená srdeční slabostí
Pak pozdě bude na to rozdělit naše životy a jeden z nás to bude
– buď oba, já anebo Ty
toho dne na sebe pohlédnem
a bude zcela zřejmé že ztrápení se rozejdem..
jednoho bolest sejme…
anebo oba. Tebe, mě a naše srdce vzájemně
pak poperem se ve svých nitrech
a Ty budeš beze mě…
A jiný mi pak dokáže svou nekonečnou lásku
A já se smutně rozpláču nad tou ztrátou času
Kdy bolestí jsme trpěli a sebe trápili
Kdy lásku pouze zpovzdálí jsme oba chválili
A až přijde ten den kdy
Se tohle stane…teprv pak Ti úctu projevím,
Pak slza přímá skane…
A zabránit zhrublému konci? Jak, když tomu bráníš…
Proč s Tebou jsem?
Jen v naději že chování své změníš..
A že jednou probudíš se a řekneš: chci jen s Tebou být,
Být jinde pro mě nemá smysl nemohu bez Tebe dál žít
Já nebudu se ozývat a nebudu Tě dobývat to Ty se budeš snažit
A pokud si mě získáš svou oddaností něžnou pak
Tebou se nechám bavit…
Pak štěstí které zasloužím si
Poznat v čestném vztahu
Já poznala bych s Tebou- Ty, mé lásky vrahu…
Pak věřila bych na osud jenž nás oba již zranil
A že všechnu strast a trápení bohatě vynahradil
Pak šťastná bych byla
A Ty následně též
Nalezl bys to co hledáš
Ocelovou věž
Jež od Tebe se nehne, dá Ti sílu,věř
Pak věřila bych Tobě,
Že můj určený jseš
A naše velká láska by se velkou stala – a já stále čekám –
Zatím duší malá
Však pokud by se přání mé jednou vyplnilo
Má bolest i zoufání náhle by se vytratilo –
Měl bys ze mě osobnost
A ve mně velkou oporu
Ztratil by jsi mrchu, černou duši,
Potvoru..
Našel bys ve mně skálu, jež Tě nikdy nezradí
A mé srdce divoké uzamkl bys
Ve svém podhradí…
A na to stále čekám, už léta zcela zbytečně…
Tak pověz- mám dál čekat?
Či je to neskutečné???
Autor Ammazonic, 20.02.2005
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST (dočkala jsi se?)

18.06.2009 00:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí