Červenou tuší

Červenou tuší

Anotace: Pokrytcům čistého vína...

Miláčku
přemýšlím ohladu
o mém dárku Tobě
do peněženky vyšívané zlatou kašmírovou nití
...hluboko

...a stejně bych Ti nechtěla darovat to
-co také jiní
koupí svým "drahým polovičkám".

Našla jsem štětec
po koupeli si sedla
k sněhově bílému papíru
a přímo z klína
kreslila červenou tuší
tvář viděnou v zrcátku
drženém levou rukou.

***
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

....hezké, jak umíš neobyčejně básnit...

01.07.2007 20:15:00 | Rybí_kost

ach jo, proč zde nemůže být takové poezie více. přeji hezké vánoce

24.12.2006 17:04:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí