Mlčím si v ústech tvých

Mlčím si v ústech tvých

poznám chuť tvého dechu
noc beze spěchu
je až moc líná
jsi toho plná
pocitu štěstí
pocitu co dál
si cestu klestí
kdo na city hrál
čaroval z vína
vůně tvého klína
mlčení s trochou strachu
jsou to jen slova v závějích
mlčím v ústech tvých.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.12.2011
Přečteno 231x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí