Našla jsem staré myšlenky v nové knize, na stole voní vysokou cenou, z posledních korun zaplacenou,

Našla jsem staré myšlenky v nové knize, na stole voní vysokou cenou, z posledních korun zaplacenou,

Anotace: -

Hodinami nenasytně. Nemluvili jsme.
Jsi čistý asi jako svědomí dvou nahých těl.
Když znala jsem tě tak, jak já jsem chtěla,
Neznal jsi mě ty tak, jak sám jsi chtěl.

Z mých polic by se mohl sbírat prach.
Do prázdných sudů zralého vědomí.
A sčítat v gramech dny kdys po patách
Chodil mi.

Co je to let a století, jak zdá se už,
Že nemluvili jsme, jen ozvěna.
Vlivem rozmarů je z tebe jiný muž.
Na staré plátno tě malovala jiná.

Chtěla bych naučit se vracet barvy tvoje.
Do minulosti a hned zpět - pro jednu chybu.
Jsme neskutečně mladí pro tyhle nepokoje
A příliš kreativní v akváriích mít jednu rybu.
Autor SWEET13, 10.12.2011
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí