slova-anotace:slovům,předpovědím a soli

slova-anotace:slovům,předpovědím a soli

Anotace: -

Jsou skryté v říkankách

kolem nás vanou

někdy maj uplakanou
někdy maj uplakanou

v skrýších a v hádankách
i někdy ranou
..jsou

nesou se s nóblesou
nesou se s nóblesou

v smíchu i v moldánkách
v křiku i v šepotu
jas mění v temnotu
jak ortel z tarotů

říkala Aranka
na čáry v dlani mé
...je to zlé

Jsou skryté ve slánkách
a dolů kanou

stále maj příchuť slanou
stále maj příchuť slanou

Zří celá Srí Lanka
jak jeden z tvrzí
....slzí








Autor zenge, 10.12.2011
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: zenge, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To Zenge tak melodickodramaticky hladi skutecnost, az to pohladi, nemyslite?
Po tech versich klouze se jak po sjezdové dráze. Tu a tam vás to vyhoupne,¨
ze se dech tají. A pak zas chvíli jedete a je po cem se rozhlízet.
Urcite se postavim zas do fronty na vlek.

16.12.2011 10:56:49 | ttragelaf

vanoucí šepoty s melodiemi

10.12.2011 13:09:15 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí