Michael

Michael

Anotace: -

 

Chtěla bych ti dát sebe, sebe celou.

Sebe celou, poeticky lazenou, řídkou krví slazenou, sebe plnou slz a neuróz, sebe sobeckou a sebe rozdavačnou, sebe kompletní.

Skrz propletené větve všech stromů pociťuješ bělost havraních křídel, každičký kousek lidského těla.

Chtěla bych ti dát své srdce, nejdůležitější orgán v rudé soustavě.

Chtěla bych ti dát i menší orgány, mé žlázy, mé tlusté i tenké tepny, moji krev proudící v dutých žilách, moje příčně pruhované svalstvo boků, moje mízní uzliny, můj brzlík, který se schovává za mou hrudní kostí.

Otevři bránu všech jemností, je konec skládání dne z pocitů, přijmi mé buňky plněné dřevěnou kůrou.
Autor Romísek, 10.12.2011
Přečteno 268x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...:)

14.02.2012 20:52:29 | Klementine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí