Šelmám

Šelmám

Anotace: -

A už tu zase slídí

Chtěly by ohlodávat moje vetché kosti

Po krku mém se pídí

Ač schovávám ho v šátku

Jdou bez servítek po blbosti

Chtějí mé srdce na památku

Chtějí mě vláčet po jehličí

Touží se zahryznout v můj sval

Tahle představa mě ničí

Ta představa mě žene pořád dál

Puchýře na nohou mě drtí

Bolí jak čert, pálí a mokvají

Mé myšlenky se ubírají k smrtí

Říkám že ně, však přeju si jí potají

Však šelmy už si na mě zuby brousí

Já nakonec je sama vřele přivítám

Zatím co mě milosrdně rdousí

O sloech díku tajně přemýtám

Děkuju drápům, že už mě těla zbavují

Vždyť bylo překážkou mé utrápené duši

Děkuji zubům, když tělo moje rabují

Mé duši krev a slzy sluší
Autor agnes..., 10.12.2011
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí