Toužím být

Toužím být

Anotace: -

TOUŽÍM BÝT

Toužím být delfínem - plavat v moři,
plamínkem svíčky - co si jen tak hoří.

Orlem - vzlétnout k oblakům,
vtisknout polibek nebeským mrakům.

Rozpřáhnout křídla - mít svobodu,
a to jako člověk bohužel nemohu.

Být letním vánkem, který pohladí Tě po tváři,
Tvým snem, jenž nenalezneš ve snáři.

Stát se temnotou noční,
zahalit Tě do svého pláště - každé období roční.

Magií bílou i černou,
Tvou přítomností i budoucností věrnou.

Kapkou deště - chladit Tvé líce,
chci být tím vším a ještě něčím více.
Autor Samanta, 10.12.2011
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí