tvá maska svědomí

tvá maska svědomí


Jenom stíny noční gesta
slova co ztrácíme
když jsou pustá
něhu co ukrojíme

V krajinách vzpomínání
V krajinách nehledání

mlčící tvé slabé pohledy
soukromé revoluce
jsou jen části tvojí svobody
zvednuté mozolnaté ruce

v krajinách bez čekání
v krajinách plných hledání

že trápí tě ten noční běs
není v tom část vědomí
není v tom ticho,a děs
je to tvá maska svědomí
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.12.2011
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí