Proč je tak těžké zapomenout?

Proč je tak těžké zapomenout?

Anotace: -

Jsem ztracená ve zběsilé spirále času,

Přeji si tebe, když v dlani držím řasu.

Jsi mou touhou, když vidím padat hvězdu,

Ale díky té touze neujdu trestu.

 

Jsem trestána tvou lhostejností,

Sžírám se svou chamtivostí,

Sžírám se snem mít tě pro sebe,

Nedokážu…zapomenout na tebe.

 

Neumím to snění hodit za hlavu,

Neumím s tou lodí vyplout z přístavu.

Až příliš pevně jsi zakotvil v srdci mém

A já tě z něj nikdy nechci pustit ven…
Autor wendy.poezie, 11.12.2011
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Javavia, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí