V době čekání

V době čekání

Anotace: -

Začíná vítr píseň hrát
že skončil chmurný listopad
zas vyhlížíme plaché bílo
jež dětské oči rozjiskřilo

Plápolá v čase naděje
první ze svíc a zachvěje
se plamínek tajných přání
o lásce šeptá  o setkání
Autor Javavia, 11.12.2011
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí