Pamatuješ?

Pamatuješ?

Anotace: -

Na hvězdy v nebi tonoucí,
na srdce láskou kvetoucí,
na první něžná slovíčka,
na polibky při svíčkách.

Na dlouhé noční povídání,
na milování bez ustání,
na slzy láskou vzkříšené
a na každé mé něžné "ne".

Na bytost Diem stvořenou
z mořské pěny bílé.
Na divoženku kouzelnou
a na společné cíle.

Tichá přízeň, mocný klam
kapky měří chvíle.
Na srdci slov spoustu mám
a čas tak rychle plyne.

Na srdci slov spoustu mám
jsou vyryté tam pro mou vinu.
Zradila jsem, přiznávám
a nikdy si to neprominu.
Autor Sýkorka07, 11.12.2011
Přečteno 391x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Live to fight, Isquieasuus, Petbab, danav, Jean89
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pamatuju...často tu svou oživuju...

07.11.2013 13:02:46 | enigman

láskyplná slova

12.12.2011 09:12:44 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí