Pravá, levá, seno, sláma...

Pravá, levá, seno, sláma...

Pravá, levá, seno, sláma...

Každý hledá pravého či pravou,
občas upadáme marnou snahou.
Amor nepůjčí nám svoji kuši,
když hledáme naši duši.

Pravá, levá, seno, sláma...

V době samostatnosti chceme žít jako pár.
Nepoddat se - ale hodil by se srdce král...
Neúnavně hledáme jehlu v kupce sena.
Někde musí být - ideální muž či žena...

Pravá, levá, seno, sláma...

Že nechceme být sami, ostudou je přiznat.
Ale kdo se v tom má k sakru vyznat?
S maskou samotářů o kousek srdce se míjíme.
Přitom víme, že sotva se s tím smíříme.

Pravá, levá, seno, sláma...

Hledáš spřízněnou duši? Tu pravou a jedinou?
Tak hledej srdcem a ne očima.
/pardon, já zapomněla - na to dnes není čas...
Přečteno 951x
Tipy 3
Poslední tipující: V.N.Losinský, Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí