New counsellor W&W

New counsellor W&W

Anotace: -

K odpovědi marně hledala jsem vhodná slova

a pro jistotu i 3 rádce prověřila jsem znova.

Zdál se sice vhodným být, um mít

a stanoveným parametrům mohl vyhovit.

Po důkladném zvážení patřičných zkušeností

k vhodnějšímu a prospěšnějšímu rádci, co úkolu se zhostí,

jsem do šuplíku sáhla a ráda bych poprosila,

zda by mi v ekonomice bytost Kopsa radila.
Autor Inge, 12.12.2011
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí