Jiřík

Jiřík

Anotace: -

On je můj nejnádhernější sen,
on je celá má noc i den.
Jsem velice šťastná, když jsem s ním,
ptám se sama sebe, zda skutečně bdím.

Štěstí velké jsem potkala,
na řeči ostatních jsem nedbala.
Jsou dny, kdy mám opravdu velký strach,
aby nepřišel v mém životě další krach.

Avšak já mu velice věřím
a své srdce mu ochotně svěřím.
Mou lásku k němu nepřekoná nic,
když jsem s ním, je jedno, zda je zima či hic.

Není nic krásnějšího než koukat na nebe
a přitom být co nejblíže Tebe.
Ano, přiznávám, máš mě ve své moci,
společně odhalíme tajemství noci.

Jsi člověk, do kterého jsem se zamilovala,
aniž bych svého rozhodnutí litovala.
Nechci život bez Tebe žít,
chci navždy už jen s Tebou být.
Autor Terror.Angel, 12.12.2011
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí