Přišla na mě rýma

Přišla na mě rýma

Přišla na mě rýma,

přišla, zdá se, zima.

Přišla suše, beze sněhu

přišla, zkrátka snad má snahu.

Přišla ale zato mokrá,

přišla do mých dutin.

Přišla, nemá barvu okra,

přišla voda zatím.

Přišla kapat z nosu,

zanechávat rosu.
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Hejky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí