UČIT SE a ŠETŘIT

UČIT SE a ŠETŘIT

Anotace: -

NIKDY  NENÍ  POZDĚ

V každém věku

Jsme dospělí

ale nic nebrání

doplňovat vzdělání

kdybychom chtěli

snad něco i věděli

Je to chabá vize

tak den co den

papouškovat jen

z novin z televize

 

Šetřil


„Kdo šetří

měl za tři

roky tuberu

to už neberu“

 

Každým rokem

dal něco bokem

Až tak jednou

byla tuhá zima

kolem našich oken

a nebyla to psina

jela jeho limuzína

 
Autor RU 82, 13.12.2011
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí