Hvězda

Hvězda

Anotace: -

Bloudím nejistou tmou,

Měsíc na nebi září,

Vedle sebe hvězdu jasnou,

Jako tvé uklidňující obětí.

 

Hvězda padá, měsíc sám,

Ztracený zdá se být,

Hledám! Nevzdávám!

Dnes už se dá pouze snít.

 

Slunce měsíc střídá,

Hvězda sic pohaslá,

Zář teplá zahřívá,

Večer na nebe vystoupá.

 

Znovu se shledávají,

Srdci dole ztracenému,

Opět spolu svítí,

Spolu čelíme neznámému!
Autor dorflow, 13.12.2011
Přečteno 209x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí