O vnímání

O vnímání

Anotace: Každý z vás to jistě ví, že Slunce je i v nás, na Zemi.

Padá sem světlo.
Tak jiné, než to denní.
Aby vše řeklo,
změnilo osvětlení.

Proto je vhodné
mít nezavřená víčka.
Poznáme mnohé,
než dohoří nám jedna svíčka.
Autor Cecilka, 21.02.2005
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí