strach ze smrti

strach ze smrti

strach  ze smrti je to co nás  často tíží

a co se pomalu do naší hlavy plíží

 

tento zvláštní strach přináší nové stavy

kkteré  ohružují  i naše  dobré mravy

 

z tohoto  strachu mohu i zlý být

a ostatním se protivit

 

mít  ze smrti  strach

je  zvláštní stav

kdy nám úzko je

a srdce nám  prudce bubnuje

bubnuje nám na poplach

že se možná blíží krach

 

krach našeho života

kdy zmizí vše co máme rádi

naše lásky i kamarádi

 

že přijde chvíle zlá

kdy budu na konci svého žití stát

stát sám před smrtí

a čekat na její objetí

 

kdy pohltí mne  také ale naděje

že konečně  už nebudu mít žádný strach

protože půjdu jinam do jiné sféry  život žít

kde bude radost, mír a klid

 

a kde budu moci své zemřelé políbit

a za ruku je vzít a společně dále jít

 

kde  také poznám nový život i cit

a budu na věčnosti s Bohem žít

 
Autor jiří slunce, 14.12.2011
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí