Vločka

Vločka

Anotace: -

Být sněhovou vločkou

a líně se snášet

z oblohy dolů

na večerní město

vonící punčem

a skořicí.

 

Toulat se s větrem

kolem dopisů

za namrzlými okny těch

kteří nesou

naše naděje

a sny.

 

Být sněhovou vločkou

první v celém kraji

snést se až dolů

na tvoji tvář

a pokojně roztát

v tvém hřejivém úsměvu...
Autor Neldor, 15.12.2011
Přečteno 221x
Tipy 4
Poslední tipující: kaktus, Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí