Děsupán

Děsupán

Anotace: -

Temný vítr vál nocí  zlou

déšť do oken pral

já zřel černá mračna

jak po mrtvém nebi jdou

svíce uhasla a já sám v místnosti stál...

 

Strach srdce mé svírajíc

duší zmítal mi zmar

již nespatřím slunce víc

přes tři zámky u petlic

něco se dobývá dál...

 

Vítr utichl, déšť mlčí též

z kostela za lesem volá mě zvon

mraky zmizely, měsíc špitl, "Běž!"

a ve dveřích šklebí se on...
Autor Neldor, 15.12.2011
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí