Ďábelsky nevěrná

Ďábelsky nevěrná

Anotace: -

Odcházím s úplňkem daleko od tvých rtů,

zohyzděn na duši posledním z úletů.

 

Nech si svou omluvu zakrytou výčitkou,

ubohost stala se smutnou tvou vizitkou.

 

Polykáš klišé: "promiň, já nechtěla",

zrodil se lucifer z krásného anděla.

 

Dva rohy vyrostly z blonďatých kadeří,

nos mezi očima dávno ti nevěřím.

 

Zmrazil jsem cit k tobě do morku kosti,

ukájen představou zlé tvé budoucnosti.
Autor honnnzik, 15.12.2011
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: Lonely.girl, loverose91, Tanecnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí