Předvánoční

Předvánoční

Anotace: -

středa: Bílé čekání

Klidní-li se naše duše či neklidní-li se naše duše

Klušeme po nákupech co ještě zbývají

Gruntujem podlahy, okna co skrývají šmouhy, a v duši máme touhy

Jen tak se posadit a posedět a naslouchat štědré noci

Aby stříbřitě zněla hvězdami a sněhem

My všici pospolu u stolu modlili se

Za kapra co bude za chvilku sněden.
Autor jiřička, 15.12.2011
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí