Bojiště

Bojiště

Nádor vetkán v slábnoucí paprsek,

poslední posel slunce konejší mrtvou zem,

pohled krví zalitý vpitý do trosek,

v zapomnění zde lidské duše stárnou...

 

V slze lapena vzpomínka na syna,

Pod mříží mosaznými květy zdobené,

život opouští trnitá naděje,

a vetché sny rozdírá skrz srdce vojína.

 
Autor Lukáš Sláma, 15.12.2011
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Sarah, Karlik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí