Nečekala jsem opuštění

Nečekala jsem opuštění

Anotace: -

Okousané vlastní rty a sebervoucí vina

jsou obrazem mého zármutku

.

dopíjejíc láhev vína

utápím se ve smutku

 

ráno vstávám,  v noci lehám

sama sobě známa

 

pokoj nedám, lásku hledám

tobě již jsem obehrána

 

měním mou ctnost v neřesti

za účelem uspokojení

 

o naší lásce krásné pověsti

již není, ach, není

já nedočkávám se probuzení

 

Nábízím vše co mi patří

za tvé pohlazení

ve vzpomínkách z dávných slastí

dovolávám se odpuštění

 

Snad umírám pro touhu

jenž si ke mně choval

trápím se pro ztracenou souhru

kterou kdysi osud v nás schoval

 

Opitá téměř do němoty

v slzách tvé jméno šeptám

kdybych byla hudebníkem

nestačily by mi noty

však ze strachu, na nich se neptám

 
Autor Kite.Kat, 15.12.2011
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Loveless
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju...přesně tohle cítím...ST

28.11.2012 00:21:06 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí