"SEX" - báseň propadák

"SEX" - báseň propadák

Anotace: -

 

(Rýmovaná reakce)

 

To že už není báseň

Kam vás vede slepá vášeň

Bez komentáře a hned pětky

Není hodno ani žádné štětky

 

Že ten styl už neletí

možná předběhl století

Absolventi různých škol

napište o tom protokol

 

Každý na název naletěl

právě toto autor chtěl

Každý hodnotí asi obratem

Psal jsem o tom před časem

 

“Jedno vniknutí

dál ani pípnutí

Enem oči vypleštěné

k tomu otevřená huba

Stál sem jak trúba“

 

Autor za nic asi nemože

Jen v dobré víře

popsal na papíře

„grafický“ průběh soulože

 

Pomněte skauti pionýři!

jimž fous vzrostl z chmýří

Buď - vždy připraven!

Se zlosyny není amen

 

Celý svět hlasitěji volá

nepotlačujte svobodu slova!
Autor RU 82, 15.12.2011
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí