Zmatené iluze

Zmatené iluze

Anotace: -

Když dorazil chald,
bylo ticho, zima a tma,
věci měly řád...nebo ne?
možná, snad...

 

Na kolenou spočinu,

vytrpím si...
tu spoustu svojich zločinů,
které zatemňují duši
a hluk srdce,

které neslyší jen hluší.

Jaká je to barva?
Cítím černou, vidím černou
možná je však bílá...
tak jaká je....?
černobílá, ale jen
když ta čená roztaje...
a nebo bílá dozraje
Autor greenus, 16.12.2011
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: kaktus, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí