Prokletí

Prokletí

Anotace: -

Zase stojím v temném lese,

mé tělo se celé třese,

bolest mě svírá v objetí,

tohle je moje prokletí.

 

Když v útrapy se můj svět  zúží,

v křečích setřásám lidskou kůži,

praskání kostí, přeměna těla,

aniž bych to sama chtěla.

 

Měsíc však nade mnou má moc,

vždy každou úplňkovou noc,

vlčí démon se v mém těle budí

a už brzy se opět osvobodí.

 

Místo rukou vlčí tlapy,

místo nehtů ostré drápy,

na těle šedá srst

a v srdci zuřivost.

 

Tohle jsem si sama nevybrala,

ale už dávno jsme se vzdala

a zdá se mi, že mě to umučí,

když za úplňku přicházím o duši.
Autor Charibeja, 16.12.2011
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Samanta, Anjesis, E.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu krásně povedená

17.02.2012 11:31:36 | Anjesis

Pěkná vlkodlačí, chválím! :,)

10.02.2012 20:03:28 | E.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí