hlavou sněženky právě zvony rozvoněly

hlavou sněženky právě zvony rozvoněly

Anotace: -

zvony sní

sněženkami

které jim

nevoní

...

a jak jdou do deště

kaluže sníh rozpouští

motýla nikdy neviděly

ve slunci zatřepal

teplo pod křídla

a rozletělá

umřelá

možná

usmála se

na mokrý sníh

který nad kopci

příbuzné těšil

závějemi

pod okny

malebně

zaléhal

...


právě zvony rozvoněly

slzami rozmačkané

sněženky v dlani

a v naději

zvonily
Autor a_tao, 16.12.2011
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí