O MÚZE

O MÚZE

Anotace: -

 co Múza vše může


 

Múza milovaná i prokletá

s ní vkročil jsem do světa

Múza souputnice moje

našeptává vleže vstoje

 

Snad nikdy nespí

K psaní stále nutí

Je na ni spolehnutí

Vše zapsat se musí

 

Ale jen tak  bez ní

ať to někdo zkusí

Pak to ani nezní

myšlenkou se dusí

 

Každou volnou chvilenku

ať jsem doma nebo venku

mám ji zkrátka za milenku

 

Po kritice “No – řekl bych, že si trošku dost fandíš“

Přešlapuji z nohy na nohu

avšak nic změnit nemohu

Dopisuji s úsměvem na líci

Múza je naše spolubydlící

 
Autor RU 82, 16.12.2011
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí