16.

16.

Anotace: -

Píšu si o ničem, nikdo mě nezaství,

básnířky většinou bývaj krávy.

Neumí jinak psát než čistě žensky,

a zkrátka nezapřou, že jsou to ženský.

Stejně tak ani já.

 

Myslím zas na Tebe.

Zda včerejší polibek

mě vynes do nebe.

 

Myslím zas na sebe,

ó jak sem sobecká.

Aspoň,

že k sobě.

Jsem řádně kritická.

 

Včerejší polibek.

Jen rty se setkaly.

A pak čas utíkla,

o něm pojem jsme ztratili.

 

Teď čekám na vlak

a ruce mě zebou.

Mrzí mě polibek,

že nebyl s Tebou.
Autor slunovrat, 17.12.2011
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí