RoZPoLCeNí

RoZPoLCeNí

Anotace: -

je mi líto co se stalo
ale nic vracet nechci
zlomené srdce to stálo
pokračování není přeci

moje srdce touží po Tobě
jenže mé tělo chce více
bych chtěl nejraději obě
obě jste mé divoké lvice

už hodně času uplynulo
a mé tělo už dostí mělo
a duši se lásky zachtělo
myslím že to tak být mělo

jenže ve Tvém srci už jíný
tak došli na mě boží mlýny
přeji tobě lásky plny vztah
já našemu zapříčinil krach

Autor vaal, 18.12.2011
Přečteno 214x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí