RuCe

RuCe

Anotace: -

v okamžiku se dá změnit vše,
a tak to tedy potkalo i mě.
v jednom okamžiku 10 prstů máš,
za chvíli dva už postrádáš
čas už nikdy vrátit nejde
a tebe to jednou přejde
spousty smutku se k tobě vejde
a tobě na tom i tak nesejde
držíš  hluboko smutek a zlobu
už nebudeš naslouchat bohu
slyšíš jen tvé srdce bít
a doufáš že budeš ještě žít
Autor vaal, 18.12.2011
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí