KouSek TeBe Ve Mě

KouSek TeBe Ve Mě

Anotace: -

Koukám na Tebe
nevidím do nebe
vidím tvou duši
a jak jí to sluší
je to velka síla
je to černá víla
ja dám ti kousek
vepsaný na ubrousek
navždy tak jen tvůj
teď na chvili stůj
poslechni jak buší
co já mám na duši
tobě je tam část
co má jen zmást
každý vidí jinak
i dnes je tomu tak
vidím krásnou ženu
kterou už neseženu
stojí přede mnou
pro okamžik je mou
Autor vaal, 18.12.2011
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí