JEN TAK ...

JEN TAK ...

Anotace: -


Když se „básník“ zasní

Vlnka stíhá vlnku

Na protějším břehu

závidím tu něhu

srnec laská srnku

 

A za krátkou chvíli

pozoruji rej motýlí

Vnímej to, můj synku

neučesaný na pěšinku

 

Někde nad Protivínem

opojeni láskou i vínem

jen tak ve dni bílém

na louce s blínem

vytloukají klín klínem

v časoprostoru jiném

 

Rozkoší v cizím světě

jako  barvy na paletě

Stále je jakás naděje

Pořád se něco děje

 
Autor RU 82, 18.12.2011
Přečteno 206x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí