Hříchy co jsou prázdný

Hříchy co jsou prázdný

Bloudí slova ve větách bez proclení
ty se ale nemění
bez vět nejsou nic jen lžou
když na jazyku kloužou
soudí ticho,soudí blázny
že hříchy jsou tak prázdný

začínají než v nás vymění
za to nás odmění
že vím že jsou
nikdy nezestárnou
jen říkat není vůbec špatný
že hříchy co jsou prázdný

poslední vteřina tvého zrození
za co v nás ocení
když sny pláčou
myšlenky skáčou
a ví že jsou krásný
ŽE HŘÍCHY CO JSOU PRÁZDNÝ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.12.2011
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí