Vzpomínky hodím do kapes

Vzpomínky hodím do kapes

Anotace: -

  

Každý stín a každý kout,


každý pohled i každý z mých útěků


našeptává nám,


že z vět jsou pouhá slova


chladivá,


zraněná i zraňující,


že sníme zády k sobě,


každý zvlášť,


 


že na černým plátně promítáš budoucnost,
skrz iluze a představy
žiješ si vlastní sen, zatímco
sedíme na hnojišti všedních dnů
a
všechny lepší okamžiky, na který jsme čekali,
byly moc krátký na to,
abychom čekali dál.


 


Naslouchám a loučím se


 


beze slov


bez doteků


 


vzpomínky hodím do kapes,


naději přes rameno


a pošlu Ti přání od srdce k srdci


 


*bez Nás nám bude líp*

Autor MishaX, 18.12.2011
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: divoska_jaja, Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí