věnováno

věnováno

Anotace: -

měsíční stromořadí

apeluje na Velký vůz

zpívajíc

chorály

do nocí

 

věřit, věřit, věřit

 

že, jako měsíc

na nebi

jsi tu navždy

až do ticha

 

*pro nás*

*pro mě**

 

miluji nalezenou cestu
Autor floreciente, 18.12.2011
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, vapiti, kaktus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí