NIKDY NEZAPOMENEM pro Václava Havla

NIKDY NEZAPOMENEM pro Václava Havla

Anotace: -

Kávu turka a startky krátký jó na smrt  na tu my jsme všichni krátký.

Dvě koruny zpátky, jó to je dobrý,
děkuji vám, že jste přišli, jste moc hodní.
Tolik se nás sešlo naposledy při svatbě,
dnes jsme tu však při smutečním obřadě.
A dříve než připijem mu na onen svět,
chtěl bych říci jen pár vět.
To že nám odešel, to jest věc boží.
Ale zbyly jsme tu přec my a naše děti a
to je na světě to dobrý.
A ať si o něm kdo chce co chce říká,
tak jeho srdce v nás stále tiká .
I přes to že dnes máme uplakané oči,
tak život jde dál a svět nepřestal se točit.
A proto připijme ať odpočívá v pokoji
a děti ať vychováme k postoji,
aby věděli kdo byl děd že díky němu jsme tu teď.
Autor BArBArKO, 18.12.2011
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí