Zůstaneš někdy déle?...

Zůstaneš někdy déle?...

Anotace: -

Jen ve snu tě potkávám

a z plakátů znám pouze.

Jen tady tě hladit smím

a líbat ústa tvoje dlouze.

 

Se sluncem se ztrácíš

vyplaší tě zpěv ptačí.

Když o tobě sním

chvilka mi stačí.

 

V dlani držíš moje touhy

a já chci tě moc.

Jsem otrokem tvým

každičkou noc.

 

Zůstaň tu semnou

buď mi stále po ruce.

Všechno na světě ti dám

královno mojí poluce...

Autor Modrý Adept, 18.12.2011
Přečteno 526x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, mirecek, Jeněcovevzduchukrásného, Jozef Bojanovský, Morgenstern
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy na snění nestačí ani půlka života :)

26.02.2013 22:47:35 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí