Adamovo žebro

Adamovo žebro

Anotace: První chirurgický zákrok na světě a co z něj vzniklo.

Žena to je velký dar,
Panbůh nám ji daroval
Za to žebro jistě stála,
Adamovi budiž sláva

Že je někdy žárlivá,
protivná a svárlivá
Však jsi chlap jak má být,
tak jí musíš domluvit

Pohlaď jí a pusu dej,
vzletná slova vybírej
Něha jistě zlobu zdolá,
tomu žádná neodolá

A když ječí, čert jí vem,
seber prachy a běž ven
Samota jí jistě zkruší,
doma brečí, jídlo suší

Jak se vrátíš, bude pak,
na tebe se usmívat
Ty ji řekni, na mou duši,
miláčku, dnes ti to sluší

Když nebude potom lát,
můžete se milovat
Nad to sladké usmíření,
nic hezčího v světě není
Autor Psavec, 27.12.2006
Přečteno 577x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tykání mi rozhodně nevadí a v tomhle spolku poetů a psavců je dokonce přínosem. Ovšem jako novicián jsem chtěl zachovávat dekorum, hlavně oproti ženám a dívkám.

27.12.2006 11:57:00 | Psavec

Ted ještě, aby to došlo mladším a bude tu ráj na zemi... :-D

27.12.2006 09:05:00 | Doriana Marková

Pilný, pilný. A pobavíš. Tady se tyká, nevadí ?

27.12.2006 00:55:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí