Navzdory

Navzdory

Anotace: -

Vyběhla jsi ještě za tmy neobutá

úvozem kde cesta v hloží tone

temné kořeny ve větru

tvé kroky vklouzly do slz

do bolesti stejnomarné

najít sama sebe

rozdrásaným podzimem

přes unavené listy

víčka pozdvihnout k třaslavému slunci

tíži navzdory

 

Křídla pod štítem příkrým

poutána úctou ač již znají vzlétnout

výše té nedohlédneš

přes dým a iluze

balvany a kmeny mozolnaté

Jen ty hebká

Hledající

Na vrcholu krásy  a smyslnosti

Připravena  planout

na samém kraji skály

Jsi někde jinde

jsi někým jiným

Pomoz mi
Autor Taog, 19.12.2011
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Kyška, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedna báseň:-)

16.02.2012 20:24:42 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí