Bloudila...

Bloudila...

Anotace: -

Bloudila sama den co den

Nebyla kouzlo ani sen.

Vodopád z očí padal k mechu.

Prosila o pomoc, o útěchu.

Krásná, mladá a však vrásky na čele.

I když byla malá, vypadala dospěle.

Vlastnímu tělu se ztratila.

O jeho odpuštění prosila.

Jeden bez druhého nejsou nic.

Všechno má svůj rub i líc.

Ještě chvíli bez svého líce.

Zastaví se její plíce.

Odejde navždy ze světa.

A s tím i nejslavnější poeta

Múzu ztratí...

 

 

 

 

 

 

 

 
Autor terca111, 20.12.2011
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: jvacl, eMHart, terca111
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pri čítaní textu ma napadla krátka melódia ... pracujem na nej ... môžem potom zverejniť trebárs na FB, či YouTube ?

25.12.2011 09:19:18 | eMHart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí