RÁNO JE TAK

RÁNO JE TAK

ráno je tak tiché a mlčí ze sna
zvedá se jak prach ze dna
je to hloupé svítání
,mlha co bolí
myšlenky se krásně drolí
než bude čas oběda
rozečte stokrát noviny
vytuší že je středa
"ať hodí kamenem kdo je bez viny"
má rád jen dobré příběhy
dým z cigarety
chodí pořád mezi břehy
na duši záplaty
je ticho v prázdném pokoji
umírá po kapkách
když v beznaději
vidí stíny v záclonách
až čas přehluší večerní zprávy
z myšlenek jak do dna
když život se zas zastaví
jen ráno je tak tiché...
a mlčí ze sna...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.12.2011
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozoruhodná, moc se mi líbí...*:)

21.07.2012 17:39:31 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí