NEZAMĚSTNANÝ - BĚH ČASU

NEZAMĚSTNANÝ - BĚH ČASU

Anotace: -

Nezaměstnaný

Čas byl ponurý

Jak bez slunce

tak bez koruny

Splnil úkoly

co si předsevzal

Pak si sedl

na břehu u vody

a jen se smál

Dobře si vedl

Ale …

Co bude dál?


Vše se tak mění


pomoci nám není


Původně  vojenské cvičiště

Občas tam zahlédli i sviště

Kdysi tam děti měly své hřiště

Dnes Jen vzpomínek pohřebiště

Autor RU 82, 21.12.2011
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí