Divný pocit...

Divný pocit...

Anotace: -

I když ležíš vedle mě, je mi smutno.

postel se mi zdá, jako pláň vyplená.

V mém srdci je nějak pusto

a má hlava je nějaká zmatená.

nevim kudy, kam

nevim co dál bude,

nevim co dělat mám,

nevim jak daleko to půjde.

Třeba ten pocit mám jen teď,

už se mi to jednou stalo,

tenkrát jsem řekla jen pár vět

a rok utrpení mě to stálo..!!
Autor hyenka, 21.12.2011
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí