Milneci a já

Milneci a já

Anotace: -

V parku, v růžové aleji,
kde rozkvetlé jabloně kvetou.
Po trávě se milenci válejí,
svá těla, do sebe pletou.


Jarní vánek je nežně hladí,
za doprovodu bzučení včely.
Plazí se po sobě, jak hladoví hadi,
již dlouho, se milenci chtěli.

Opřen s vínem o stěnu altánu,
s pohledem na ně, jsem přemýšlel.
Možná jsem záviděl, jim tu nirvánu,
tak víno vypil jsem a odešel.
Autor Blouznivec, 21.12.2011
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Rootness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moooc hezký :)

02.01.2012 13:02:17 | Rootness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí